• Дневен крем за лице
(0)

Active Revival Day Cream
Дневен крем за лице

107.99 лв. (+ безплатна доставка)
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 01-ти и 03-ти април.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За 633
Дневният крем за лице на неповторимите 633 e направен с цел забавянето и намаляването на видимите признаци на стареене.

Изключителна, неповторима и патентована формула от семената на кактус и концентрат от слуз на охлюви.

Този дерматологично тестван, 100% натурален продукт, благодарение на неповторимата си формулировка е без еквивалент на пазара.

Кремът е с ефирна текстура, която позволява бързо да проникне в кожата в дълбочина и да елиминира сухотата и усещането за "изпъната" кожа. Хидратира и намалява бръчките мигновено.
Основните активни съставки на крема са:
  • Уникално масло от семената на кактус – опунция, наричан още бодлива круша и хайвер;
  • Концентрат от слуз на охлюви от вида Helix Aspersa Maxima. 
Маслото от семената на кактус е изключително богато на основни основни масни киселини и високото съдържание на витамин Е,  които са много ценни в борбата със сухотата на кожата, подобряват хидратацията, намаляват броя и дълбочината на бръчките, забавят стареенето и предотвратяват образуването на нови бръчки. 
Продуктите от охлюви имат високо съдържание на протеини, аминокиселини, витамини, микроелементи, фосфолипиди и полизахариди. Те снабдяват кожата с ценни за нея вещества и я подхранват в дълбочина.

Съчетанието от кактусово, арганово, шеа и какаово, макадамия, вечерна иглика и сусамово масла, поддържат водно-липидния баланс, ускоряват растежа на нови и здрави клетки и подобряват еластичността на кожата.

Аргановото масло е богато на полиненнаситени и наситени мастни киселини, витамини, феноли, стероли и терпени.

Целият неповторим състав неутрализира свободните радикали и предпазва от вредното влияние на околната среда, активно овлажнява и забавя стареенето, възстановява хидролипидния баланс и еластичността на  всички видове кожа.
Проведения дерматологичен тест доказват цялостното положителна характеристика на крема.

Може да бъде използван ежедневно, като гарантирано значително намалява размера и дълбочината на бръчките. 

Няма данни за алергии и непоносимост. Има видима промяна върху третираните участъци!

За 633

Като българи, прекланящи се пред една от най-ярките личности в духовната ни култура - Петър Дънов, 633 е избрала за марка на продуктите си, които според великия Учител отразяват най-точно мисълта, желанието, идеята при създаването им.

Цифрата 6 е символ на развитието и прогреса, а 3 съдържа в себе си трите велики добродетели - Любовта, Мъдростта и Истината, като ги обединява, за да работят в хармония в името на знанието, живота и красотата.

Екипът на 633 разработва продукти максимално близки до природата, за да предложи нещо естествено, натурално, което дедите ни са ползвали, а днес го преоткриваме.

633 предлага серия продукти за цялостна грижа - "храна за кожата", събрала в себе си всичко от което се нуждае кожата на един потребител -витамини, микроелементи, антиоксиданти, колаген, естествен UV фактор и 24-часова хидратация.

Продуктите, които 633 предлага са създадени с мисълта за висока ефективност съчетана със задължителна безопасност клиентите.

Ревюта & Въпроси

Дневен крем за лице, Active Revival Day Cream, 633

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате