• Успокояващ гел с АЛОЕ

Benton Aloe Real Cool Soothing Gel
Успокояващ гел с АЛОЕ

18.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 26-ти и 30-ти април.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Benton
Веган формулата, cruelty-free на Benton, без изкуствени аромати и оцветители, парабени, сулфати, алкохол, минерално масло, етерични масла и силикон, осигурява на Вашата кожа охлаждащо облекчение и свежест. Гелът ъдържащ 93% екстракт от листа на алое. Формулата включва също патентовано съединение от  противовъзпалителни и овлажняващи ботанически екстракти. Козметичният продукт може да бъде използван за всяка част от тялото (лице, скалп, врат, ръце и т.н.) като перфектно успокоява и освежава. Не пропускайте да осигурите на тялото си нужната хидратация и грижа с този мултифункционален гел, който Benton Ви предлага.
Aloe Barbadensis Leaf Extract(93%), 1,2-Hexanediol, Propanediol, Laminaria Japonica Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Carbomer, Arginine, Sodium Phytate
Нанесете щедро количество където е необходимо - лице, тяло, скалп. Нежно потупвайте до пълното абсорбиране на продукта.

За Benton

За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Benton не се фокусират върху скъпи и модерно звучащи съставки. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Ревюта & Въпроси

Успокояващ гел с АЛОЕ, Benton Aloe Real Cool Soothing Gel, Benton

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате