• БЕНТОН ФЕРМЕНТИРАЛА ЕСЕНЦИЯ

BENTON FERMENTATION ESSENCE
БЕНТОН ФЕРМЕНТИРАЛА ЕСЕНЦИЯ

57.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 26-ти и 30-ти април.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Benton
Benton Ви представя есенция против бръчки с галактомицел и серамиди. Тя е формулирана с висока концентрация на ферментирали продукти, което я прави отличен избор за лечение на бръчки и мимически линии. Основната съставка е ферментирал Galactomyces. Това е гъбичка, която насърчава регенерацията на кожата и спомага за възстановяването на естествената еластичност и свежест, която тя губи с течение на годините. Есенцията съдържа също хиалуронова киселина и серамиди, които дълбоко овлажняват и подхранват кожата в борбата с признаците на стареене. Tози козметичен продукт е формулиран без аромати и изкуствени оцветители, което я прави подходяща за много чувствителна кожа и ежедневна употреба.
Galactomyces Ferment Filtrate, Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Bifida Ferment Lysate, Ceramide NP, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine,           Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, sh-Oligopeptide-1, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Adenosine, Arginine, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20, Lecithin
Нанесете след почистване и/или тоник. Масажирайте нежно до пълното попиване на продукта. След това продължете с ежедневната си грижа за кожата.

За Benton

За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Benton не се фокусират върху скъпи и модерно звучащи съставки. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Ревюта & Въпроси

БЕНТОН ФЕРМЕНТИРАЛА ЕСЕНЦИЯ, BENTON FERMENTATION ESSENCE, Benton

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате