• БЕНТОН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КАКАО

BENTON CACAO MOIST AND MILD CREAM
БЕНТОН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КАКАО

40.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 29-ти и 02-ти април.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Benton
Benton Ви представя уникален мултифункционален продукт, който ще дари кожата Ви с всичко нужно, за да изглежда здрава, подхранена и сияйна. Кремът с какао хидратира в дълбочина, подхранва, защитава и контролира водно-масления баланс на кожата. Продуктът представлява хидратиращ, леко киселинен крем с мека формула, подходяща за мазна кожа с излишен себум, както и за повяхнала кожа, която има нужда от подхранване, загрубяла кожа, която лесно се влияе от външни стресови фактори.
Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butylene Glycol, Glycerin, Aqua (Water), Sorbitan Olivate, 1,2-Hexanediol,  Pentylene Glycol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic Acid, Madecassoside, Beta-Glucan, Carbomer, Arginine, Xanthan Gum.
Нанесете подходящо количество върху лицето и разнесете равномерно. Потупайте нежно докато попие напълно. 

За Benton

За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Benton не се фокусират върху скъпи и модерно звучащи съставки. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Ревюта & Въпроси

БЕНТОН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С КАКАО, BENTON CACAO MOIST AND MILD CREAM, Benton

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате