• Био-молекулярен избелващ серум

Bio-molecular Lightening Serum
Био-молекулярен избелващ серум

263.00 лв. (+ безплатна доставка)
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 21-ти и 23-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Philab
Bio-molecular Lightening Serum съдържа иновативен комплекс от съставки, които се борят с формирането на пигментни петна и промяни в цвета на кожата. Серумът предотвратява появата на нежелана пигментация и се бори с вече съществуващата такава. Той съдържа високо ефективни антиоксиданти, като например лигнани и аскорбинова киселина, които неутрализират свободните радикали, като активират производството на тирозиназа - ензимът, отговорен за производството на меланин в кожата. Наличието на най-съвременните биомиметични пептиди, аминокиселини и витамин Β3 във формулата на серума помага за намаляването активността на протеините, TRP-1-TRP-2 и на хормона а-MSH (всички те участват в активността на тирозиназата). Друго положително действие на Bio-molecular Lightening Serum е, че хидратира в дълбочина и намалява фините линии и бръчки. След редовна употреба кожата е еластична и с перфектно изравнен тен. Продуктът е опакован в специално виолетово стъкло, което не допуска вредните лъчи и запазва всички полезни качества за максимално дълъг период от време.
0,01% хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. 5% Lipobelle Glacier: чиста швейцарска ледникова вода, взета на височина от 1800 метра. 2% Sepiwhite ™ MSH: молекула, за която е научно доказано, че действа върху пигментацията на кожата. Действа като инхибитор за α-MSH (меланотропин), който помага предотвратяване на синтеза на меланин. 2.5% ß-White ™ :е биомитичен пептид, който намалява белтъците, участващи в процес на пигментация като MITF, TRP-1 и TRP-2. 3% Tyrostat ™ 09 - съставка за естествено избелване на кожата.
Нанесете 2-3 капки от Bio-molecular Lightening Serum на цялото лице или локално на пигментираните участъци. Ако използвате серума сутрин, продължете процедурата с нанасянето на слънцезащитен крем.

За Philab

Гръцкият бранд Philab е вдъхновен от т.нар. златно сечение - понятие, познато на египтяните и древните гърци още от Античността и означаващо хармония, синоним на красота и идеал. То се среща в природата и се прилага в различни области в живота от древността до наши дни. Нашата лаборатория е вдъхновена от златното сечение, за да се създадат ефикасни, качествени и безопасни формулировки.Philab следва този идеал от самото си създаване. Продуктите, които достигат до Вас, са разработени от екип професионалисти, за да Ви осигурят съвършени резултати, богати текстури и безопасни за кожата формули. С помощта на Philab кожата Ви е обновена, подхранена и истински разкрасена.

Ревюта & Въпроси

Био-молекулярен избелващ серум, Bio-molecular Lightening Serum, Philab

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате