12 Задължителни Неща за Плажа през 2019

Лайфстайл | 7 мин., 16 сек. | Нели Гуцалска
12 Задължителни Неща за Плажа през 2019

Какво трябва да носим, когато ходим на плаж?

 

Плажовете са топ местата за почти всички хора през лятото. Те са красиви и прохладни,  предлагат много дейности както за млади, така и за стари, и са страхотно бягство от ежедневието.

Има някои очевидни принадлежности, които да се опаковат за плажа, но ние сме измислили списък с неща, които трябва да имате.

 

1) Водоустойчив кейс за телефон

Някога искали ли сте да занесете телефона си в морето, за да направите няколко селфита? Можете да си закупите водоустойчив кейс, който предпазва от вода и пясък. Като бонус, вие ще можете да се възползвате напълно от тъч скрийна и камерата!

2) Подводна камера

Водоустойчивата камера ще увековечи вашите спомени! Тя ви дава пълната гама от функциите на цифровия фотоапарат, включително подводен звук за вашите видеоклипове. Също така е издръжлива и лесна за използване, както и много достъпна.

3) Хидратиращ балсам за коса

Плажните дни могат да бъдат много тежки за косата ви. Самото излагане на слънце може да причини трайни увреждания, но и като добавите солената вода и вятър, имате рецептата за трагедия. Балсамът на Biolage попълва хранителните вещества на косата и предпазва от по-нататъшни повреди. Мирише хубаво, лесно се използва и не отежнява косъма.

4) Охладителна чанта

Един ден на плажа без хубавите студени напитки и леки закуски, не е истински ден на плажа. Поддържайте всичко свежо в сгъваема чанта за охлаждане. Те имат супер дебела изолационна подплата и могат да поберат доста неща.

5) Плажна чанта

Една добра чанта за плажа трябва да е лека и просторна и да бъде много лесна за почистване от пясъка. Дизайните пък са убийствени всяка година!

6) Пареота

Те не са просто практични, но са и възможност да се забавлявате с модата за плажа. Пареото е много удобно и красиво, а функциите му са многобройни.

7) Преносима водоустойчива колонка

Те са малки, но имат изненадващо добро качество на звука и могат да бъдат донесени с вас навсякъде. Батериите обикновенно са издръжливи, което означава, че ще имате достатъчно време за забавление, преди да ги презаредите.

8) Външна батерия

Един ден забавление на слънцето със сигурност може да изтощи батериите на вашето устройство. Носете с вас преносимо зарядно устройство, за да презаредите. Имат голям заряд за устройствата ви и се зареждат бързо с помощта на стандартните USB кабели.

9) Бутилка за вода

Хидратацията е изключително важна, когато прекарвате време на слънце и правите нещо активно. Бутилката за вода е чудесен начин да се уверите, че винаги ще имате под ръка нещо за охлаждане.

10) Слънцезащитен лосион

Био слънцезащитният лосион на Cocosolis предпазва от UVA и UVB лъчи. Той е подходящ за чувствителна кожа, предразположена към изсушаване. Натуралните съставки внимателно я хидратират, като същевременно се грижат да запазят тена наситен за по-дълго време. Леката кремообразна текстура е лесна за нанасяне и оставя опияняващ аромат на какао. Натуралната формула не съдържа алергени, наночастици и консерванти.

11) Чадър за плаж

Можете да си почивате под слънцето и без излагането на ултравиолетови лъчи.  Вземете достатъчно голям за цялата компания и прекарайте незабравими и безопасни дни на плажа.

12) Личен ръчен вентилатор

Бризът често не е достатъчен. Личният вентилатор наистина допринася за комфорта, когато се излежавате, и това е много полезно за децата, които могат да прегреят от игра.

 

Потопете се в слънчевите лъчи и се насладете на лятото си!

Може да ви хареса също...

От Какво да се Пазим при Пазаруване на Козметика Онлайн
Лайфстайл |
11 мин., 5 сек.

От Какво да се Пазим при Пазаруване на Козметика Онлайн

Добре е да сте запознати с рисковете.Пазаруването онлайн безспорно е по-лесно и дори по-приятно. То позволява да се сдобиете с ново червило, докато сте удобно разположени в мекия фотьойл.Професионалната козметика никога не е била така достъпна и същевременно...
Как Да Изберете Правилен Бански Костюм?
Лайфстайл |
3 мин., 16 сек.

Как Да Изберете Правилен Бански Костюм?

Обмисляте сериозен шопинг за бански костюми, а не знаете какъв да си вземете? Това ръководство може да бъде полезно. Колекциите бански костюми предлагат богат избор от модели, които съответстват на предпочитанията на всяка жена и съответстват на формата...
5 Мари Кондо Метода за Подреждане на Козметиката
Лайфстайл |
6 мин., 49 сек.

5 Мари Кондо Метода за Подреждане на Козметиката

Ако не сте чували за Мари Кондо, спрете да четете, влезте в Netflix и потърсете „Tidying up with Marie Kondo“. С дългогодишен опит в организацията, Мари Кондо има способност да трансформира разхвърлените домове в места, които са източници...