• Дерма ролер за лице
  • Дерма ролер за лице
  • Дерма ролер за лице
  • Дерма ролер за лице

Дерма ролер за лице

50.00 лв.
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 28-ти и 30-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Embellie Beauty
Дерма ролерът от Embellie Beauty е идеалната терапия в домашни условия! Той е ролер от ново поколение, който работи с 540 титаниеви игли. Те могат да направят половин милион микро-канала по кожата само за 10 минути. По този начин се стимулира производството на колаген, който е основен фактор за доброто състояние на кожата и за това тя да изглежда млада и стегната. Ролерът е разработен в съответствие със СЕ маркировката (гаранция, че продуктът отговаря на изискванията за качество и безопасност на ЕС). Освен това, размерът на иглите е оптималният позволен за домашна употреба.
При използването на подобни продукти за козметични процедури наличието на затъпени игли предразполага към нараняване на кожата. Embellie Beauty гарантира качество и острота на иглите, за да Ви защити от нарушаване на структурата на кожата. В същото време употребата на дерма ролера не е болезнена и не предизвиква чувство на дискомфорт.
Уредът е Вашия герой в борбата с бръчките, разширените пори, хиперпигментацията, пигментните петна и белезите от акне. Една от многобройните му полезни функции е, че значително увеличава абсорбацията на продуктите за грижа за кожата до 87% (вместо 4%).
Tитаниеви игли
Преди да започнете процедурата, поставете Embellie Beauty дерма ролер в 75% спирт за около 15 минути. Така ще сте сигурни, че уредът е дезинфекциран и няма опасност кожата да се възпали. След като го извадите от спирта, го оставете да изсъхне напълно.

Процедурата:
На добре почистена кожа, започнете да движите уреда по 3-4 пъти хоризонтално, вертикално и диагонално (съответно от краищата на лицето към центъра), като го повдигате всеки път. Движете ролера по кожата с умерен натиск така, че да не я опъвате. Завършете процедурата като с пръсти нанесете няколко капки серум с леки потупващи движения. Най-добър ефект ще постигнете с нанасянето на серум за лице, съдържащ Витамин C.
За да почистите дерма ролера, първо го измийте с препарат за почистване (например препарат за миене на съдове). След това отново го поставете в спирт, този път за 1 час, и го приберете в кутията след като е напълно изсъхнал.
Препоръчително е процедурата да се извършва веднъж на две седмици. Когато кожата привикне, можете да използвате ролера веднъж седмично.
За да бъде максимално хигиенична употребата на Embellie Beauty дерма ролер, не трябва да го споделяте с никого. Той е изключително и само за индивидуална употреба. Уредът трябва да бъде сменен след 4-5та употреба.

За Embellie Beauty

Embellie Beauty e създадена с мислията да разпространява красота и да те накара да повярваш в промяната.

От Embellie Beauty вярват, че всички сме красиви, такива каквито сме, и ако поискаме, има начин да подчертаем тази красота – и отвън и отвътре, използвайки естествени начини.

Най-сетне те намериха начин да помогнат на нашите тела да се преборят със всички кожни проблеми по естествен начин.

И сега те искат да го споделят с теб.

Ревюта & Въпроси

Дерма ролер за лице, Embellie Beauty

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате