• Фитодетокс почистващ и ободряващ шампоан, 125 мл

Phytodetox Clarifying Shampoo, 125 Ml
Фитодетокс почистващ и ободряващ шампоан, 125 мл

25.00 лв.
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 22-ти и 24-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
За Phyto
Втора стъпка от рутинната процедура на PHYTODETOX.Кремообразната текстура пречиства косата в дълбочина.Шампоанът съчетава омекотяващите свойства на растенията в сърцето на формулата със силно измиващо действие. Премахва натрупаните замърсявания като дим и прах, които утежняват косата,Освежаващият аромат евкалиптовото етерично масло подсилва детоксикиращото и пречистващо усещане.Мека, блестяща и копринена косата изглежда по-ефирна след измиване и остава чиста за по-дълъг период

ДЕЙСТВИЕ: Дълбоко почиства скалпа; Абсорбира нечистотите (прах, амърсяване, наслояване); Освежава;Пречиства косата и скалпа;

РЕЗУЛТАТ:Здрав и чист скалп.Дава обем и плътност от корена.

За Phyto

Phyto е пионер в грижата за косата с помощта на растителни екстракти в продължение на  повече от 50 години. Марката изполва едни от най-ефикасните активни съставки, съществуващи в света на растенията с цел да съхрани здравословния вид на косата и да разкрие естествената й красота.
Всеки продукт на PHYTO  е с формула, която внимателно подбира растителни екстракти, които работят в синергия и осигуряват максимални резултати чрез целенасочени отговори към нуждите на всеки тип коса.
Лаборатории PHYTOSOLBA  провеждат непрекъснати проучвания и работят в тясно сътрудничество с водещи учени, за да предложат иновативни грижи за коса с клинично доказани резултати.
Опаковките на PHYTO са създадени с грижа към околната среда (алуминиеви туби и флакони), които съхраняват ефективността на формулите поради съдържанието на високи нива на ботанически екстракти.
PHYTO предлага пълна гама от продукти за коса и скалп, разделени в ясно разграничени категории – кодирани по цвят, което улеснява избора на подходяща програма.

 

Ревюта & Въпроси

Фитодетокс почистващ и ободряващ шампоан, 125 мл, Phytodetox Clarifying Shampoo, 125 Ml, Phyto

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате