• Хидратиращ крем с тройна защита

Moisturising & Anti-pollution Cream SPF15
Хидратиращ крем с тройна защита

155.00 лв. (+ безплатна доставка)
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 28-ти и 30-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Philab
Moisturising & Anti-pollution Cream SPF15 е продукт, защитаващ кожата в градски условия като предпазва от вредните UVA и UVB лъчи, от мръсния въздух, цигарен дим и други замърсители. Неговите силно хидратиращи агенти (като хиалуронова киселина с много ниско молекулно тегло) помагат за овлажняването на кожата през целия ден. Кремът регулира отделянето на себум и премахва лъщенето. Маслото от ший и витамин E подхранват и омекотяват кожата. Moisturising & Anti-pollution Cream е опакован в специално виолетово стъкло, което не допуска вредните слънчеви лъчи и запазва всички полезни качества за максимално дълъг период от време. Кремът е подходящ за всеки тип кожа.
0,02% хиалуронова киселина с ниско молекулно твгло. 2%Слънчогледово масло - активна съставка от слънчоглед с успокояващи свойства, стимулиращи ключови липиди (като керамиди) - подсилват бариерната функция.
5% Lipobelle Glacier - чиста швейцарска ледникова вода, взета на височина от 1800 метра. Тя е капсулирана в лецитинови липозоми, което подобрява нейното проникване в кожата. Това води до дълбока и дълготрайна хидратация. 3% Osmopur™ - той предпазва клетките от всички видове атмосферно замърсяване.
Нанасяйте хидратиращия крем Moisturising & Anti-pollution Cream SPF15 сутрин на добре почистено лице 15-20 минути преди излагане на слънце.

За Philab

Гръцкият бранд Philab е вдъхновен от т.нар. златно сечение - понятие, познато на египтяните и древните гърци още от Античността и означаващо хармония, синоним на красота и идеал. То се среща в природата и се прилага в различни области в живота от древността до наши дни. Нашата лаборатория е вдъхновена от златното сечение, за да се създадат ефикасни, качествени и безопасни формулировки.Philab следва този идеал от самото си създаване. Продуктите, които достигат до Вас, са разработени от екип професионалисти, за да Ви осигурят съвършени резултати, богати текстури и безопасни за кожата формули. С помощта на Philab кожата Ви е обновена, подхранена и истински разкрасена.

Ревюта & Въпроси

Хидратиращ крем с тройна защита, Moisturising & Anti-pollution Cream SPF15, Philab

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате