• Клетъчно енергизираща маска за лице

Cellular Energising Facial Mask
Клетъчно енергизираща маска за лице

161.00 лв. (+ безплатна доставка)
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 21-ти и 23-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Philab
Cellular Energising Facial Mask е освежаваща маска, която намалява оксидантния стрес и премахва всички признаци на умора, енергизирайки кожата. Тя тонизира и успокоява кожата. Хиалуроновата киселина в съдържанието на маската осигурява дълбока и дълготрайна хидратация. След редовна употреба кожата е освежена и отпочинала. Маската подготвя кожата да абсорбира максимално добре всички полезни съставки от следващите продукти, които ще бъдат нанесени. Продуктът е опакован в специално виолетово стъкло, което не допуска вредните лъчи и запазва всички полезни качества, в максимално дълъг период от време.
0,01% хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло.
2% слънчогледово масло.
5% Lipobelle Glacier - чиста швейцарска ледникова вода, взета на височина от 1800 метра.
4% Хидрапорин™.
3% Syricalm™.
0.1% Тетрахидропиперин.
2% Juvinity™.
3% Chronodyn™
За предпочитане използвайте маската Cellular Energising Facial Mask след ексфолиране. Нанесете тънък слой върху добре почистено лице, шия и деколте и оставете за около 15 минути. Избягвайте зоната на околоочния контур. Изплакнете с вода или отстранете с памучен тампон. Продължете процедурата с подхранващия и стягащ тонизиращ лосион на Philab.

За Philab

Гръцкият бранд Philab е вдъхновен от т.нар. златно сечение - понятие, познато на египтяните и древните гърци още от Античността и означаващо хармония, синоним на красота и идеал. То се среща в природата и се прилага в различни области в живота от древността до наши дни. Нашата лаборатория е вдъхновена от златното сечение, за да се създадат ефикасни, качествени и безопасни формулировки.Philab следва този идеал от самото си създаване. Продуктите, които достигат до Вас, са разработени от екип професионалисти, за да Ви осигурят съвършени резултати, богати текстури и безопасни за кожата формули. С помощта на Philab кожата Ви е обновена, подхранена и истински разкрасена.

Ревюта & Въпроси

Клетъчно енергизираща маска за лице, Cellular Energising Facial Mask, Philab

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате