• Луксозна регенерираща есенция за лице

L'Essence
Луксозна регенерираща есенция за лице

225.27 лв. (+ безплатна доставка)
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 21-ти и 23-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Thalgo
За всички жени, независимо от тяхната възраст или вид кожа, които желаят да си възвърнат перфектната кожа.

Първото морско лечение за абсолютно съвършенство.

Крайният резултат от 50-годишното иновативно изследване на Thalgo, PRODIGE DES OCEANS Essence, осигурява уникалната регенеративната морска сила само в една капка, за да възвърнете перфектната си кожа. Тази регенерираща есенция с ексклузивния патент на Thalgo концентрира най-доброто от петте океана, за да пренесе върху кожата Ви 61 - 100-процентови морски биомиметични хранителни вещества, които са от съществено значение за способността на кожата да се регенерира, както и за перфектния израз на нейната красота: ясен, рафиниран тен, а кожата Ви ще бъде по-свежа, тонизирана, по-млада и с изключителен блясък.
Виж опаковката.
Виж опаковката.

За Thalgo

Thalgo е съставен от гръцката дума за морето (на гръцки:. thalasso) и френската дума за водорасли (FR:. Algues) заедно.

В продължение на 50 години THALGO се специализира в изследването на активната морска козметика. В тясно сътрудничество с професори и дерматолози, лабораториите на THALGO разработват ежедневно все по-ефикасни продукти в съответствие с най-стриктните изисквания за качество. Мощни съставки от дълбините на морето с революционни регенериращи, овлажняващи и ободряващи свойства, формират основата за уникални продукти и лечения.

Kонцепциите за медицинскa козметика на THALGO, базирани на екстракти от морски водорасли са напълно автентични за хората и тялото, защото човешкия кръвен серум е почти идентичен с този на морската вода в минералния й баланс. Това позволява на THALGO да предлага индивидуални решения за най-различните видове кожа. Насочени към индивидуалните нужди, те вдъхновяват видими и устойчиви резултати след само няколко приложения.

Ревюта & Въпроси

Луксозна регенерираща есенция за лице, L'Essence, Thalgo

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате