• Пилинг гел Benton

Benton PHA Peeling Gel
Пилинг гел Benton

36.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 22-ти и 24-ти април.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Benton
Benton Ви предага нежен  пилинг в две стъпки (физичен и химичен) с естествена целулоза и трето поколение химичен пилинг -  PHA. Ефективно ексфолира кожата с минимално дразнене. Пилингът не само изчиства мъртвите кожни клетки, но е чудесен и за хидратиране на кожата, тъй като образува защитна бариера, която не позволява на влагата да излезе. Оставя кожата кристално чиста и хидратирана с блясък.
Aqua (Water), Cellulose, Pentylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Lactobionic Acid, Allantoin, Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Sodium Gluconate
Лицето се измива и подсушава. Подходящо количество от пилинг гела се нанася на суха кожа на лицето, като се пазят очите и устните. Масажира се 1 – 2 минути, за да се получи пилинг под формата на видимо излющване на мръсотия и мъртви кожни клетки. След това се измива с вода.

Препоръчителна употреба:  два – три пъти седмично.

За Benton

За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Benton не се фокусират върху скъпи и модерно звучащи съставки. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Ревюта & Въпроси

Пилинг гел Benton, Benton PHA Peeling Gel, Benton

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате