• Подхранващ и стягащ лосион

Nourishing and Firming Tonic Lotion
Подхранващ и стягащ лосион

108.00 лв. (+ безплатна доставка)
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 21-ти и 23-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Philab
Подхранващият и стягащ лосион Nourishing and Firming Tonic Lotion завършва ежедневната процедура по почистване на кожата като успокоява, затваря порите и придава свеж и отпочинал вид на лицето. Наличието на хиалуронова киселина осигурява дълготрайна и интензивна хидратация. Специалните съставки на Nourishing and Firming Tonic Lotion стимулират синтеза на колаген, подобряват клетъчните връзки и видимо повдигат и стягат кожата. Продуктът е опакован в специално виолетово стъкло, което не допуска вредните лъчи и запазва всички полезни качества за максимално дълъг период от време. Подходящ за всеки тип кожа.
Без алкохол. 1% Syn – Taks: комбинация от 2 пептида, които стимулират основните протеинови структури на Дермо-Епидермалната функция. Подобряват структурната цялост, епидермалното подхранване и стягат кожата 3% Syricalm™ : 0,02% Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло прониква в кориума и възстановява способността му да задържа вода в съединителната тъкан като подобрява еластичността.
След като почистите лицето с детоксикиращото почистващо мляко Detoxifying Cleansing Milk, минете лицето, шията и деколтето с тампон, напоен с подхранващия и стягащ лосион Nourishing and Firming Tonic Lotion.

За Philab

Гръцкият бранд Philab е вдъхновен от т.нар. златно сечение - понятие, познато на египтяните и древните гърци още от Античността и означаващо хармония, синоним на красота и идеал. То се среща в природата и се прилага в различни области в живота от древността до наши дни. Нашата лаборатория е вдъхновена от златното сечение, за да се създадат ефикасни, качествени и безопасни формулировки.Philab следва този идеал от самото си създаване. Продуктите, които достигат до Вас, са разработени от екип професионалисти, за да Ви осигурят съвършени резултати, богати текстури и безопасни за кожата формули. С помощта на Philab кожата Ви е обновена, подхранена и истински разкрасена.

Ревюта & Въпроси

Подхранващ и стягащ лосион, Nourishing and Firming Tonic Lotion, Philab

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате