• Ремоделиращ и реструктуриращ серум

Sérum Redensifiant Intensif
Ремоделиращ и реструктуриращ серум

156.80 лв. (+ безплатна доставка)
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 13-ти и 15-ти юли.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Thalgo
Този концентриран серум - Sérum Redensifiant Intensif, обогатен с хиалуронова киселина, съчетава цялата възстановителна и регенерираща сила на Патентования морски комплекс от Thalgo.
При многократно нанасяне контурите на лицето изглеждат изгладени и обемът на кожата видимо се възстановява. Тенът изглежда по-свеж и по-равномерен и сияен.
Виж опаковката.
Нанася се сутрин и вечер  върху предварително почистена кожа на лицето и шията преди Crème Redensifiante като интензивен едномесечен курс.

За Thalgo

Thalgo е съставен от гръцката дума за морето (на гръцки:. thalasso) и френската дума за водорасли (FR:. Algues) заедно.

В продължение на 50 години THALGO се специализира в изследването на активната морска козметика. В тясно сътрудничество с професори и дерматолози, лабораториите на THALGO разработват ежедневно все по-ефикасни продукти в съответствие с най-стриктните изисквания за качество. Мощни съставки от дълбините на морето с революционни регенериращи, овлажняващи и ободряващи свойства, формират основата за уникални продукти и лечения.

Kонцепциите за медицинскa козметика на THALGO, базирани на екстракти от морски водорасли са напълно автентични за хората и тялото, защото човешкия кръвен серум е почти идентичен с този на морската вода в минералния й баланс. Това позволява на THALGO да предлага индивидуални решения за най-различните видове кожа. Насочени към индивидуалните нужди, те вдъхновяват видими и устойчиви резултати след само няколко приложения.

Ревюта & Въпроси

Ремоделиращ и реструктуриращ серум, Sérum Redensifiant Intensif, Thalgo

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате