• Skin Watchers Original Facial Oil

Олио за Лице
Skin Watchers Original Facial Oil

55.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 29-ти и 02-ти април.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Skin Watchers
Представяме Ви продукт, базиран на растителна естествена маслена основа, която не съдържа изкуствени оцветители и аромати. Олиото за лице на Skin Watchers съдържа растителни масла от кайсия, от жожоба, от макадамия и камелия, етерично масло от здравец и витамин Е с хидратиращо, омекотяващо, регенериращо, антиоксидантно и защитно действие върху кожата. Сухата кожа се овлажнява в дълбочина и се възстановява нейната еластичност. Освен това, този продукт предпазва лицето Ви от появата на бръчки. Това, което прави олиото за лице на Skin Watchers по-различно от другите е, че то прониква в дълбочина, защото е съставено от изцяло натурални масла, които поддържат еластичността на кожата, хидратират я и не запушва порите.
PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, PHYTOSQUALANE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA  SEED OIL, LIMNATHES ALBA SEED OIL, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL
Сложете 1, 2 капки на ръката си и внимателно нанесете върху лицето си. Можете да смесвате с лосион, есенция, крем или тоник. За суха кожа, използвайте 6, 7 капки от продукта.

За Skin Watchers

Skin Watchers се фокусира върху разработването и производството на продукти за грижа за кожата без изкуствени консерванти, добавки, петролни базирани съставки и вредни оцветители. Skin Watchers използват само щадящи кожата съставки, извлечени от природни източници и висококачествени растителни екстракти. Всеки продукт на Skin Watchers е подходящ за хора с чувствителна кожа, тъй като всички иританти са сведени до минимум. Още от първото нанасяне ще почувствате разликата в текстурите, създадени с много внимание и мисъл за клиента, за да се постигне това невероятно релаксиращо и свежо усещане върху кожата.

Ревюта & Въпроси

Skin Watchers Original Facial Oil, Олио за Лице, Skin Watchers

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате