За нас


Ние съзнаваме, че любовта към самата себе си е това, което те кара да се чувстваш добре, да вървиш решително напред и да изживяваш пълноценно всеки миг. Тя се изразява в грижата и изборите, които правиш всеки ден. Водени от това убеждение, ние създадохме ELI.bg , за да ти помогнем да дадеш израз на тази най-важна любов, любовта към себе си, като ти предложим богат избор от внимателно подбрана професионална козметика.
 

Асортиментът, който днес можеш да откриеш в нашия онлайн магазин, е плод на продължителна селекция, проучвания и консултации със специалисти. Водеше ни основната цел - да ти осигурим лесен достъп до първокласна козметика от различни ценови класове и разнообразие на продукти от доказани брандове. Най-важното ни правило бе да не допускаме компромис с качеството и да избираме продукти, които вярваме, че ще отговорят на високия ни критерий.


Започнахме с идеята да създадем магазин, в който за първи път да се предлагат козметични марки, които досега не са били достъпни онлайн. Доверието, което ни гласуваха техните дистрибутори, ни зареди с още по-голяма мотивация и увереност, че създаваме един различен магазин с уникален подбор на козметика. Постепенно проектът ни привлече интереса и на дистрибуторите на професионални продукти с наложено име както в елитните салони, така и в онлайн пространството. Благодарение на тяхното доверие и нашия стремеж за изключителна селекция, днес с гордост ти предлагаме висококачествена козметика, на която можеш да довериш скъпоценната си красота.
 

Изрази безкомпромисна любов към себе си, като избереш продуктите за коса, лице, тяло и маникюр от Eli.bg.