Често задавани въпроси

Моят акаунт

За да добавите продукт във Вашата количка, просто натиснете “Добави в количка”.

За да премахнете продукт от Вашата количка, просто натиснете “Премахни” на продукта, който искате да премахнете. Ако искате да поръчате повече от един брой от даден продукт, отидете в количката си и променете цифрата в полето “Брой”.
Ако вече сте бил наш клиент, приключили сте с добавянето на продукти във Вашата Количка и искате да завършите поръчката си, ще получите възможност да влезете в профила си, като въведете Вашият имейл и парола.

В случай, че сте забравили паролата си натиснете ТУК.
За да се регистрирате, трябва да въведете Вашето име, имейл и парола на обозначените места.

Когато вече имате направена регистрация, единственото, което трябва да направите, за да влезете във Вашия профил в Eli.bg, е да въведете Вашите имейл и парола на обозначените места.
От съображение за сигурност Eli.bg изисква парола, за да влезете в акаунта си.

В случай, че сте забравили или загубили Вашата парола или просто искате да я промените, кликнете ТУК.
Можете да промeняте вашите имейл или парола по всяко време от Вашия профил.

Имайте предвид, че всякаква информация относно отстъпки, нова стока и информация по поръчки, ще се изпращат на последно посочения от вас имейл адрес.
За да завършите Вашия профил, или за да промените информация, влезте в Моят Акаунт и след корекции, запазете промените.
Ако сте забравили паролата си, моля кликнете на ‘Забравена парола’ под формата за вписване в акаунта ви.

Доставка

Уверете се, че сте въвели точни данни и адрес за доставка на Вашата поръчка.

ELI.BG предлага стандартна БЕЗПЛАТНА доставка в рамките на 3 работни дни за поръчки на стойност над 60лв. За поръчки на стойност под 50лв, цената за доставка е 6.00лв.

Доставката в този случай също се извършва в рамките на 3 работни дни.

Можете да добавяте, триете и променяте адреса си за доставка, докато сте още на тази стъпка в процеса на поръчка. На този етап извършваме доставки само на територията на България.
Eli.bg предлага стандартна БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в рамките на 3 работни дни за цяла България, за стоки и поръчки на стойност над 60 лв.

За поръчки на стойност под 60 лв, цената за доставка е съобразена с адреса на доставка, сътоветно дали той е до личен адрес или офис на фирмата доставчик. 
Eli.bg обхваща само територията на Република България.
Колкото и да се стараем да сме изрядни във всяко едно отношение, понякога се случват и грешки.

Екипът на Eli.bg се извинява за причиненото неудобство. Единственото, което трябва да направите, е просто се свържете с нас, и ние веднага ще заменим продукта или ще поправим липсите в поръчката Ви.

Разбира се, Eli.bg ще компенсира всяко причинено неудобство.

Връщане и подмяна на стока

Всяка закупена стока може да бъде върната в 14 дневен срок, срещу касова бележка и стоката е в търговския й вид, тоест не е отваряна, ползвана или увредена.

Ако стоката отоговаря на горните условия, ние ще ви върнем парите или ще ви предложим да замените върнатата стока със продукт(и) на същата стойност.
Разбира се!

Стока, закупена от Eli.bg, по закон може да бъде върната в рамките на 14 дневен срок, срещу касова бележка, но единствено при условие, че тя е в оригиналния си търговски вид и не е използвана или увредена.

Плащане

Плащането на поръчката се извършва чрез наложен платеж, когато получавате Вашите продукти.

Имейл за потвърждение

За всяка Ваша поръчка, ще получавате имейл с пълна информация за Вашата поръчка, включително продуктите, които сте поръчали, адрес на доставка, срок на доставка и електронна фактура за дължима сума.

Email абониране

Eli.bg изпраща периодични имейли на абониралите се, които съдържат актуална информация за промоции, водещи трендове в козметиката, специални предложения, статии изготвени специално за абониралите се клиенти и професионални съвети за употреба на продуктите в Eli.bg
За да се абонирате, въведете вашият имейл адрес в едно от посочените места в сайта и кликнете ‘Абонирам се
В случай, че искате да се откажете от специалните имейли на Eli.bg, във всеки имейл имате бутон ‘Искам да се откажа’.

Единственото, което е необходимо да направите е да 'кликнете' на този бутон.

Eli.bg FAQs

Имаме секция ‘Контакти’, в долния край на всяка страница, където можете да намерите наш имейл или телефон за връзка с нашия екип, който винаги с удовлствие ще се отзове на Вашите запитвания.
Да!

Eli.bg работи само с официалните вносители на всяка от марките в сайта.

Работейки само с най-големите професионалисти в бранша, е доказателство, че ние държим изключително много на качеството на продуктите си.
Можете да поръчате и без да се регистрирате на сайта.

Имайте предвид, че при регистрация, можете да се възползвате от редица интересни предложения, които са достъпни само за регистрирани приятели на Eli.bg
Eli.bg има за основна цел да удовлетвори всяко Ваше желание и да създаде максимален комфорт при поръчка от дома ви, когато сте навън с компания, на бизнес среща, а защо не и докато просто се разхождате в парка.

Поради тези причини, Eli.bg се опитва максимално да пресъздаде ефекта от даден продукт, точно и ясно, да ви даде информация за съдържанието на продуктите и да ви обясни как точно да го използвате за максимален ефект.

Можете да се възползвате от нашата специална консултация.

Нашите професионалисти-колнсултанти, с радост ще ви помогнат да направите перфектния избор за Вас и ще отговорят на Вашите запитвания относно продуктите в Eli.bg
Цените в Eli.bg са съобразени изцяло с препоръчителните цени на официалните вносители на всяка една от  марките.

Екипът на Eli.bg държи на качеството и иска максимално да задоволи желанията и исканията на клиентите си, така че те да са сигурни, че получават точно това, което поръчват и искат.

ОБЩИ