Грим

Разгледай подкатегория:

1 ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ

Грим

Ние в eli.bg вярваме, че когато става въпрос за вашата визия, не съществува израза- “отделяш прекалено много време за гримиране”, независимо дали е за поредния ден в офиса или за специална вечеря. Без значение какъв е поводът, всеки от вас се старае да изглежда по най-добрия начин и ние сме тук, за да ви помогнем с това. 


Eli.bg е сайт за козметика, който нашия екип се постара да обединява в себе си модерното и класическото в грим тенденциите, както бюджетни и луксозни марки декоративна козметика като - Thalgo, Jane Iredale, Catrice, Essence, Real Techniques. Събрахме любимците Ви в нашия каталог - The Balm, IDC и ви дадохме възможност да се докоснете до ексклузивната марка на Николета Лозанова- NL Beauty. За нас основната задача е всеки от вас да намери продукти, които не само да допълнят вашия характер, но и да ви накарат да се чувствате красиви.

 

Основа за грим

Всеки, който някога е отварял бюти блог, знае, че първата стъпка за перфектната визия е подходящата основа за грим, благодарение, на която гримът ви ще се запази дълго време в добър вид. Основа за мазна кожа, за зачервявания, с блясък, основа за сенки за очи, много от нас знаем, че тези често подценявани продукти могат да са спасителите на вечерта.


Фон-дьо-тен

Имате възможност да избирате между компактна пудра за лице, лек фон-дьо-тен или такъв с плътно покритие, а ако търсите цвят в комбинация с фактор, може дори да се спрете на BB-крем или CC-крем. Ние сме подготвени с разнообразие от продукти за всеки тип кожа и всяко предпочитание, за да се радвате на прекрасен тен във всяка ситуация. 


Вежди

Веждите са рамката на нашето лице и днешните тенденции, свързани с грижата за тях в гримирането, ни предлагат разнообразие от продукти - гел за вежди, сенки за вежди, писалки, моливи за вежди в почти всякакви форми, шаблони и всичко, от което един артист се нуждае, за да създаде своя шедьовър. 


Устни

Най-страстната и прекрасна част от женското лице - нейните устни. За жалост обаче не всички сме надарени с големи, пухкави и розови устни. За това пък имаме голямо разнообразие от дълготрайни моливи, червила и гланцове, с които да ви помогнем да постигнете желаната форма и цвят, и да подчертаете красотата на своите устни. 


Очи

Очите ви разказват вашите истории, нека ги разказват с много блясък и красота с помощта на eli.bg. Тук ще намерите различни видове моливи за очи, очна линия, единични сенки за очи или комплекти палитри, спирали за дължина и обем, а за тези, които искат да бъдат малко по-екстра и изкуствени мигли.

 

Четки за грим

Да имаш удобните и качествени четки за грим не само ще ви накара да изпитвате удоволствие от гримирането, но ще ви помогне да изграждате професионален грим вкъщи. Сайта за козметика - Eli.bg предлага единични или комплекти професионални четки за грим, бюти блендери и кабуки четки. Подарете си грима, който заслужавате.