Устни

Разгледай подкатегория:

1 ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ

Обикновено, по време на разговор погледът на човека отсреща е насочен също толкова често към очите, колкото и към устните.

Често пъти те могат да се приемат като визитна картичка за човек. Никак не е случаен фактът, че цветът на червилото, което използват жените, разказва част от тяхната история.

Ако сме се погрижили подобаващо за нашите устни, е възможно да ги превърнем в едно от най-силните оръжия, които притежаваме.

Точно тези меки и розови възглавнички са едни от най-чувствителните елементи от цялото ни лице.

За огромно съжаление ставаме свидетели на тяхното напукване, в резултат на влиянието на външните фактори.

С какви козметични продукти да поддържаме красиви и сияйни устни

За да елиминирате напълно онова неприятно усещане, което е в резултат от напукването, то задължително правило е редовно да използвате висок клас козметични продукти като балсами, кремове, стикове и други.

Не е препоръчително да облизвате прекалено често устните си, тъй като по този начин допринасяте за тяхното изсушаване.

Не е необходимо да инвестирате кой знае каква сума пари, за да се снабдите с подходящия за вас гланц, крем, червило или стик.

Необходимо е продуктът, в който инвестирате, да притежава няколко основни свойства. Ето какви са те:

  • В състава му да присъстват изключително ценни съставки;
  • Да овлажнява;
  • Да предпазва устните от външни фактори като слънце, замърсен въздух, вятър;
  • Да спомага за поддържане еластичността на устните и по този начин да ги съхранява в перфектен вид и състояние.

Какво трябва да знаем за поддръжката на устните

Ние от Eli.bg ви съветваме винаги да инвестирате в доказала се козметика, тъй като това ще ви гарантира търсените резултати.

В противен случай е вероятно да попаднете на некачествен продукт, чиито свойства не се препокриват с изброените по-горе.

За да бъдем максимално полезни за своите потребители, то ние ще издадем пред вас един уникален метод за поддържане еластичността и влажността на устните, който е подходящ единствено в домашни условия.

За целта е необходимо да нанесете тънък слой мед, който да оставите да подейства в продължение на няколко минути, след което можете да премахнете или да оближете.

Важно е още периодично да се грижите за вашите устни като им правите пилинг със зехтин и захар или със специални козметични продукти, които можете да си закупите от специализиран магазин.

Не забравяйте да се грижите за тази част от лицето си подобаващо, тъй като тя е нашата визитка. В тази категория ще попаднете на висококачествени продукти, които със сигурност ще откликнат подобаващо на търсенето ви.