Поставяне на Мигли на Снопчета в Домашни Условия

Грим | 9 мин., 58 сек. | Нели Гуцалска
Поставяне на Мигли на Снопчета в Домашни Условия

Опитвате се да постигнете дълги и лъскави мигли, но спиралата просто не ви дава този резултат?


Това е така, защото много знаменитости опитват мигли косъм по косъм, които подобряват естествените без да се нуждаят от спирала. За разлика от обикновените изкуствени мигли, които се прикрепят към клепачите и траят само един ден, миглите на снопчета (косъм по косъм), направени от норка, коприна или синтетични материали, могат да издържат много по-дълго. В зависимост от марката, която взимате, можете да ги носите от една до две седмици или от един до два месеца.


Каква е цената на това удоволствие?


Може да отидете в салон и да ви бъдат направени професионално, което може да струва доста пари, или можете да си купите комплект и да ги направите сами.


Четете нататък, за да научите какво общо имат алуминиевото фолио и клечките за зъби със слагането на изкуствени мигли.


Какво е нужно за перфектните мигли или за лепилото и още нещо...


Както при повечето дейности, добрата подготовка е ключова. Имайте предвид, че може да отнеме няколко часа.


Първо, ще ви трябват самите мигли. Можете да ги си вземете от тук. Те идват в малки пакети и в зависимост от марката, ще откриете, че не са точно единични мигли; те са малък сноп от няколко косъмчета, които са вързани или свързани заедно. Те не се придържат естествено едни към други, така че ще се нуждаете и от лепило за мигли. Ще трябва да закупите това отделно или може да е част от комплекта.


Други инструменти, от които се нуждаете, са алуминиево фолио и клечка за зъби за лепилото, малка ножица, пинсети, които ще ви помогнат да сложите миглите и памучен тампон, за да сте сигурни, че ще останат здраво.


Можете ли да плувате и да спите с новите си мигли? И как иначе!


Въпреки че не трябва да спите с грим, можете да полегнете със затворени очи с миглите, без да изпитвате някакви неблагоприятни ефекти. Въпреки това, трябва да изчакате един ден преди да си взимате душ и 48 часа преди плуване, за да оставите лепилото да изсъхне.


2. Подгответе се да ги сложите


Преди да сложите новите си мигли, има още няколко неща, за които трябва да се погрижите. Първо почистете ръцете, лицето, очите и миглите. Очите и кожата около тях са изключително чувствителни, така че трябва да сте сигурни, че няма остатъци от сапун или нещо друго, което да попадне в очите ви. Лепилото може трудно да проработи, когато има остатъчен грим под него.


След това трябва да премахнете миглите от кутията с пинсети. Те могат да се различават по дължина, така че може да се наложи да ги отрежете, за да получите желания ефект. За пълен, естествен вид, подстрижете ги, така че да са по-близо до дължината на вашите истински мигли. Може също да ги оформите с пръст, за да придадете естествена извивка и да се слеят по-лесно с естествените ви мигли.


3. Залепете миглите


Тъй като повърхността на миглите е толкова малка, по-лесно е да ги потопите в лепило, отколкото да сложите капки лепило директно върху тях. Започнете, като нанесете малко количество върху гладка повърхност. Това може да бъде парче алуминиево фолио. Разбъркайте лепилото с клечка за зъби за няколко секунди, за да му помогнете да стане по-лепкаво. След това вземете пинсети и го разпределете. Опитайте се да получите тънък, равномерен слой.


4. Нанесете миглите на клепачите


Бъдете внимателни, когато поставяте миглите, за да няма неприятен сблъсък с пинсетите!


Когато ги прикрепяте, започнете от центъра на окото си и се придвижете към външния ръб. Бъдете внимателни с вътрешната област на окото, тъй като е чувствителна, и не искате да я раздразните.


Правилното поставяне на мигли също е важно, за да се постигне естествен вид. Използвайте по-малки размери, така че те да се смесват по-добре с истинските мигли. След като сте избрали мястото, където да ги поставите, затворете окото и използвайте пинсетите. Поставете ги близо до, но не докосвайки кожата на клепача.


След като залепите миглите, внимателно ги натиснете с памучен тампон, докато лепилото изсъхне. Това може да отнеме до минута. Мигнете няколко пъти, за да се уверите, че са на мястото си, след това повторете процеса с останалите мигли.


5. Грим и поддръжка


Въпреки че изкуствените мигли елиминират нуждата от спирала, може да си сложите малко от нея, така че всички мигли да се смесят и да изглеждат по-естествено. Ако опитате тази стъпка, не забравяйте да се придържате към водоустойчива спирала. Други типове могат да повлияят неблагоприятно на лепилото. Докато спиралата все още е мокра, напаснете миглите заедно с върховете на пръстите си, така че те да се слеят с останалите. Ако имате някакви пропуски по наместването, използвайте някаква очна линия, за да ги попълните.


За да поддържате новите си мигли в добра форма, почистете ги с хладка вода и избягвайте почистващи препарати с натурални масла в тях. Оставете ги да изсъхнат и не ги търкате с кърпа. Това ще им помогне да имат по-дълъг живот.

Може да ви хареса също...

Подходящ Грим за Вашия Цвят Очи
Грим |
6 мин., 17 сек.

Подходящ Грим за Вашия Цвят Очи

  Предстои ви важен повод- сватба, кръщене,бал, рожден ден или просто парти в петък вечер и не знаете кой цвят от хилядите във вашата палитра ще акцентира и ще направи очите ви още по-привлекателни? Дами, статията долу е точно за вас! Отдавна минаха...
Една Разширена История за Червилото
Грим |
12 мин., 25 сек.

Една Разширена История за Червилото

Искате ли да научите повече за червилата? Интересувате ли се от влиянието им върху съвременното общество и модата? Тук ще разберете цялата полезна информация, събрана на едно място. От самото начало на праисторическото време хората винаги трябвало...
10 Актуални Цветове за Вашите Нокти през Пролет/ Лято 2019
Грим |
7 мин., 43 сек.

10 Актуални Цветове за Вашите Нокти през Пролет/ Лято 2019

Лаковете за нокти винаги са били на мода, а ние жените сме луди по тях. Познаваме толкова много нюанси за разлика от мъжете, че буквално имаме отделни за всеки сезон, а с настъпването на пролетта е време да направим нашите ръце красиви с избор от нови...