• Бентон Ексфолиращ Тонер за Лице с PHA

Benton PHA Peeling Toner
Бентон Ексфолиращ Тонер за Лице с PHA

54.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 29-ти и 01-ти май.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За Benton
Benton PHA Peeling Toner съдържа PHA, трето поколение ексфолираща съставка и Естествен овлажняващ фактор. Този тонер помага да изгладите и хидратирате кожата си, като същевременно нежно я ексфолира.  Тя не само премахва мъртвите кожни клетки, но е и страхотна за хидратиране на кожата, тъй като формира защитна бариера, която предпазва от загубата на влага. PHA има сходна фунския с AHA и BHA, които стопяват мъртвите кожни клетки и помагат да се справим с прекомерното омазняване, белите и черните точки. PHA е популярна ексфолираща съставка сред дерматолозите и козметиците, която често се използва от тях за овлажняващ и озаряващ пилинг. Всичко това прави продуктът на Benton всичко, от което имате нужда за свежа, подхранена и здрава кожа.
Aqua (Water), Centaurea Cyanus Flower Water, Pentylene Glycol, Lactobionic Acid (3%), Glycerin, Sodium PCA, Propanediol, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Oleanolic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Gluconate, Dipotassium Glycyrrhizate, Enantia Chlorantha Bark Extract, Ceramide NP, Allantoin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate
След почистването на лицето, изсипете неодбодимото количество от тоника върху памучен тампон, така че да се навлажни, и нежно обтрийте цялото лице.

Препоръчителната употреба е 2-3 пъти в седмицата. 

За Benton

За разлика от мигновения, но временен ефект, който може да бъде постигнат чрез различни химически съставки, Benton се стремят към трайно подобрение на състоянието на кожата чрез влаганите в техните продукти натурални съставки, които да помогнат на кожата да възвърне първоначалния си здрав вид. Benton не се фокусират върху скъпи и модерно звучащи съставки. Те се фокусират върху високото качество на всички натурални съставки, които използват. Козметиката на Benton е толкова безопасна, че може да се използва от цялото семейство. Не само това – техния фокус е върху продукти за грижа за кожата, които няма да причинят раздразнения и предлагат ефективно решение за справяне с проблемната кожа.

Ревюта & Въпроси

Бентон Ексфолиращ Тонер за Лице с PHA, Benton PHA Peeling Toner, Benton

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате