Лице

0
Не се намерени продукти. Опитайте пак с различни филтри.

Лице 

“Лицето, което имаме на 25 е това, което Бог ни е дал, но лицето, което имаме на 45 е това, което сме си спечелили.” 

Грижата за лицето е най-важната иосновна стъпка в поддържането на здрав вид на кожата и запазването на нейната еластичност, тен и красота във времето. Полагането на тези грижи, разбира се е строго индивидуално и варира в зависимост различни фактори -тип кожа, възраст, проблем, с който кожата се сблъсква. Екипът на eli.bg вярва, че в основата на избора на козметика в грижата за кожата на лицето е личния подход и разбирането наизискванията на всеки клиент. За това създадохме филтри, с които лесно да можете да намерите козметика за лице, от която се нуждаете и която ще ви бъде полезна

Ние знаем, че типовете кожа не са просто -мазна кожа,суха кожа ичувствителна кожа. Ние знаем, че има хора съссмесен тип кожа, със сухи и мазни участъци, хора спроблемна кожа,пигментирана кожа с белези,зряла кожа, загубила еластичност, хора, които се борят сакне и розацея или такива, които иматнормална кожа и просто търсят лека хидратация. Тук сме за всеки от Вас и вашите нужди. Подбраните марки козметика в сайта - Yon-ka, Phytomer, Thalgo, Filorga, както и ексклузивнитеArad Cosmetics предлагат широк диапазон от продукти, които да зарадват всеки клиент и да му помогнат в борбата с неговия проблем. 

Всяка грижа за лице се състои от няколко основни стъпки. Нашият екип ги раздели,както следва, за ваше удобство.


Почистване на лице 

Първата стъпка в грижата за кожата епочистване на лицето, за да премахнете ненужнитезамърсявания от грим, мръсния въздух навън, допълнителнотоомазняванеилимъртвите клетки и да подготвите кожата за поемането на продуктите от следващите стъпки.Продукти за почистване на лице могат да бъдатпяна с измиване илигел,тоник илимицеларна вода


Околоочна грижа

Грижата за деликатната кожа наоколоочната зона е често пропускана стъпка в грижата за лицето. Често, тя бива започната по-късно от нужното и не може да даде желаните резултати. Дори младата кожа се нуждае отделикатна хидратацияоколо очите, което може да стане сгелове или маски, а по зрялата кожа може да се насочи към кремове с лифтинг ефект ипротив бръчки, и отпускане. 


Кремове

Изборът накрем за лице, това е стъпка, в която клиентът греши най-често. Кремът за лице е козметика, която варира според промяната на кожата и сезона. Колкото по-лек е един крем/гел, толкова по-подходящ е запроблемна кожа или за топло време, а по-гъстата структура е по-добър избор засуха кожа или за студено време.Раздразнената и чувствителна кожа пък се нуждае от кремове без алергени. 


Маски за лице

Най-релаксиращата и може би приятна стъпка в грижата за лицето самаските. Те могат да бъдатхидратиращи, за пигментирана кожа иизбистряне на тен. Най-често търсената маска за лице, обаче е маската задълбоко почистване на лице. Тя е полезна привсеки тип кожа-от нормална до проблемна кожа или суха кожа. За зрялата кожа имаанти-ейдж маски, които се борят с отпускането на епидермиса. 


Слънцезащитен крем 

Да, слънцезащитния крем е част от грижата за лицето. Вреднитеултравиолетови лъчиизсушават кожата на лицето,причиняват пигментнипетна и бръчки. За да се предпазим от тях трябва да нанасяме слънцезащитен крем на кожата на лицето си винаги, когато го излагаме на слънце. Лесен и комбиниран избор са BB и CC-кремовете, които комбинират фактор с цвят. 


Лечения

За всички тези от нас, които се борят спроблемна кожа, сакне или розацея, с незаличимитепетна по кожата, ние създадохме раздела- Лечения. Там ще намерите козметика като -серум, пилинг и специалниконцентрати за борба с всеки проблем. Това са козметични продукти, които ще са в допълнителна помощ към основната вигрижа за кожата на лицето.