Как Да Изберете Правилен Бански Костюм?

Лайфстайл | 3 мин., 16 сек. | Нели Гуцалска
Как Да Изберете Правилен Бански Костюм?

Обмисляте сериозен шопинг за бански костюми, а не знаете какъв да си вземете?

Това ръководство може да бъде полезно.


Колекциите бански костюми предлагат богат избор от модели, които съответстват на предпочитанията на всяка жена и съответстват на формата й. Нека да разберем кои стилове на бански костюми ви подхождат най-добре:


Малък бюст?


Изберете стил, който визуално да увеличи бюста, като така наречените tankini. Може и да ги вземете с някой push-up сутиен,за да подчертаете още повече.


Голям бюст?


Всеки стил с v-образно деколте ще ви помогне да изглеждате най-добре, тъй като има ефект за бюста, който го дооформя и стяга визуално още повече, за да изглеждате зашеметяващо на плажа. Уверете се, че размерът на сутиена и чашата са правилни!


Необходимо е да намалите талията си?


Въпреки, че моделите за пристягане и прибиране на корема са напълно удобни, може да искате да изберете вид, който смалява до минимум талията: цял бански или tankini crossover.


Нуждаете се от минимизиране на бедрата?


Опитайте bandeau горна част или шнурове от двете страни на долнището, а може и с готин цял бански. Просто се уверете, че долнището ви е един цвят, докато горната част е шарена и ярка, за да привлече очите.

След като намерите стила, който ви харесва, вземете любимите си бански костюми, за да изглеждате винаги най-добре: красиви и уверени.


Не забравяйте и за защитата от слънце, с която ще бъдете не само зашеметяващи на плажа с новите си бански, но и защитени от вредните слънчеви лъчи.


Може да намерите най-добрите продукти за слънцезащита на Eli.bg!

Може да ви хареса също...

12 Задължителни Неща за Плажа през 2019
Лайфстайл |
7 мин., 16 сек.

12 Задължителни Неща за Плажа през 2019

Какво трябва да носим, когато ходим на плаж?   Плажовете са топ местата за почти всички хора през лятото. Те са красиви и прохладни,  предлагат много дейности както за млади, така и за стари, и са страхотно бягство от ежедневието. Има някои...
Практически Съвети и Техники за Добро Самочувствие
Лайфстайл |
11 мин., 30 сек.

Практически Съвети и Техники за Добро Самочувствие

Имате ниско самочувствие и искате да го подобрите? Негативните мисли афектират вашия живот и този на близките ви? Използвайте силата на мислите и убежденията си, за да промените усещането за вас самите. Започнете с тези стъпки: 1. Идентифицирайте...
5 Мари Кондо Метода за Подреждане на Козметиката
Лайфстайл |
6 мин., 49 сек.

5 Мари Кондо Метода за Подреждане на Козметиката

Ако не сте чували за Мари Кондо, спрете да четете, влезте в Netflix и потърсете „Tidying up with Marie Kondo“. С дългогодишен опит в организацията, Мари Кондо има способност да трансформира разхвърлените домове в места, които са източници...