Като използвате сайта на Ели.БГ, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
Aglique

Какво Ново

За Марката

Aglique

Кърпите за коса Aglique са създадени от жена за жени.

Какво ги отличава от класическата хавлия, с която подсушаваме косите си след душ?

Най-голямото предимство е, че се закопчават с копче на тила и не падат от главата ти.

Това е съвсем малък елемент, благодарение на който, ръцете ни мили дами, са съвсем свободни и докато косата ни се подсушава, ние си слагаме крем за лице, правим си маска, гримираме се, четем книга или каквото всяка от нас има да свърши след баня.
 
Кърпите са създадени в различни десени, защото нашите вкусове са безкрайно различни. Основните модели от Home collection, са изпълнени в сатен-шифон и 100% памучна хавлия.

Сатен-шифонът е от горната страна на кърпата, а хавлията попада върху скалпа, за да попива влагата от косата.
 
Кърпите имат и други приложения: С тях много наши клиентки предпазват косата от овлажняване по време на баня, по време на СПА процедура или след басейн /плаж. Можете да готвите със своята кърпа и косата ви няма да абсорбира миризмите, можете да я използвате когато си слагате домашни маски.

Кърпите са подходящи и за деца над 3 години. По-малките момиченца, в повечето случаи, просто не искат да търпят нещо на главата си. Детската серия на Aglique е със забавни и свежи дизайни.
 
Aglique се изработват изцяло в България. От производството на платовете, до опаковането в красивите подаръчни кутии.

Благодарим на всички наши клиенти, които ни се доверяват!

Моят акаунт

Вход или Регистрация

+359 879 333 240

[email protected]