Разгледай Всички Продукти
1 оригинални продукта на Black Sintesis Professional

Black Sintesis Professional

Историята на Parisienne Italia, е белязана с растеж, непосредствено след края на Втората световна война, когато името "Fape" започна да произвежда брилянтин за коса.

Търсенето на италианска козметика на пазара се увеличава благодарение на сътресенията на чуждите пазари.

"Fape" става Parisienne Italia и започва, първо в Италия, производството на спрей за коса за националния пазар.

Успехът на продуктите с марката Parisienne Italia задвижва производствената дейност на компанията, като позволява да се разширят нейните съоръжения, да се подобри производственото оборудване, да се създаде добре развита изследователска лаборатория.

Започва пътуване на научни изследвания и иновации, което води до зараждането на продукти за тяло и грижа за косата с високо качество.

Не само спрейове за коса, но и продукти за лична хигиена, позволяват на Parisienne Italia да постигне значителен пазарен дял, ставайки важна част от Made in Italy и разпознаваема марка за широкомащабния потребител.

Благодарение на този ръст, не само за търговската, но и най-вече за марковата информираност на потребителите.

Компанията реализира промишлено предприятие, способно да подпомогне производственото предприятие и научната лаборатория за контрол и изследване: три производствени предприятия, разположени на 10.000 кв. метра, разположени между Болоня и Ферара.

Това развитие позволи на Parisienne Italia да стане група, включваща няколко марки, изучавани за масовия пазар и професионални продукти, и да създаде мрежа от национални и международни дистрибуции.

Качество, иновации и отлични постижения, винаги в услуга на потребителите, благодарение на професионалния екип, способен да разбере и удовлетвори винаги новите и различни изисквания на пазара по ефективен и фокусиран начин.