Като използвате сайта на Ели.БГ, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.

Безплатна доставка над 60 лв.

+359 899 655 951

|

0

Кощницата е празна.

Общо (0): 0.00 лв

Влез в твоят акаунт за да видиш предишно добавени продукти.

Вход
Truefitt and Hill

Какво Ново


За Марката

Truefitt and Hill

Truefitt & Hill, е най-старата бръснарница в света, според рекордите на Гинес за април 2000г. Truefitt & Hill, е създадена през 1805 година от Уилиам Францис Труфит.
 
William Francis Truefitt, създателят на Truefitt & Hill отворя магазина си преди повече от двеста години, с фокус изцяло насочен върху качеството на услугите и продуктите си. Страстта му към съвършенство се проявлява още когато произвежда перуки за джентълмени.

Те пасвали толкова добре, че не минало много време и били признати за най-търсените перуки в Лондон, носени дори и от самия крал. От тогава се носи фразата, че ако нещо съвпада перфектно, то е точно като перуката на Truefitt.

И днес, Truefitt & Hill продължават да поддържат визията на основателя си за съвършенство и да доставят висококачествени продукти и услуги на клиентите си.

Всичките продукти от линията 1805, са внимателно изработени в Англия, като същността им е най-доброто от британското наследство още от 1805г. Екип от висококвалифицирани професионалисти, химици, дизайнери и занаятчии работят неуморно, за да доставят продукти, известни днес, заради своята отличителна традиция в иновациите и високите постижения.

Емблематичните гами на Truefitt & Hill продължат да се произвеждат в Англия, тъй като непрекъснато се стремят към онова традиционно съвършенство, което носи нови и вълнуващи продукти в отговор на нуждите на съвременните клиенти.

Моят акаунт

Вход или Регистрация

+359 899 655 951

[email protected]