Като използвате сайта на Ели.БГ, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.

DermaOxy
Dermarolling dermaOXY
Дермаролер стерилен DermaOXY

  • Дермаролер стерилен DermaOXY

СЕП: 200301

Време за доставка: Между 06.12.2019 - 10.12.2019

Връщане в 14-дневен срок.

Безплатна доставка в цялата страна за поръчки над 60 лв.

(0)

Dermarolling dermaOXY
Дермаролер стерилен DermaOXY

100.00 лв

В наличност

Описание

Съдържание

Начин на Употреба

Само един мъничък уред, а с такава голяма роля за красивата и здрава кожа!

DermalRollings от dermaOXY е дермаролер с 192 стерилизирани, хирургически микро стоманени игли с дължина 0.2 mm. Инструментът се използва за пробиване на микроскопични отвори в кожата.

Тази проста техника използва собствените лечебни способности на тялото и  защитен механизъм на кожата. Тялото го възприема като нараняване на кожата и по този начин автоматично се възстановява и увеличава производството на колаген на макс, за да поправи "щетата".

Лечението ще доведе до увеличаване на дебелината и еластичността на повърхността на кожата, заради силното производство на колаген, както и за намаляване на фините линии и бръчки.

192 стерилизирани, хирургически микро стоманени игли с дължина 0.2 mm;

ЛЕСНА & ЕФЕКТИВНА ДОМАШНА ГРИЖА
Третирането с дермаролер не води до резултати след първата процедура. Трябва да се използва редовно преди да даде ясни резултати. С постоянна употреба кожата ще се чувства по-гладка и по-здрава само след 2-3 седмици. Нужно е да свикнете с ролера. Третирането се извършва внимателно и без натиск. Движението и иглите трябва да си свършат работата. Тялото се грижи за останалото.Манипулацията е изключително лесна и може да се извърши за 5-10 минути.За домашна употреба дермаролерът може да се използва в комбинация с Intensive Serum. Прокарайте дерморолера през желаната зона като следвате инструкциите и тогава нанесете серум.Благодарение на многобройните микроперфорации, създадени от ролката, серумът ще проникне в кожата до 100 пъти по-добре.

ПРЕДИ УПОТРЕБА:
Почистете кожата от мръсотия и грим – като използвате почистващ препарат за лице или лек ексфолиант като dermaOXY Exfoliating Scrub Peeling.

ВАЖНО: Препоръчва се да се извършва вечер, тъй като кожата регенерира през нощта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Дермаролер може да се използва 2-3 пъти седмично или при необходимост. За постигане на оптимални резултати движете ролера нежно, с лек натиск върху кожата.
ВАЖНО: Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от другиТретирайте една област едновременно, например челото, после бузите и т.н. Движете ролера назад и напред веднъж и до максимум 6 пъти в една и съща област във всяка посока.Движете ролера във вертикални, хоризонтални и диагонални посоки в областта, както е показано в дясно -> Не забравяйте да повдигнете ролера, когато сменяте област / посока.Внимавайте да не натискате прекалено силно под очите и НЕ използвайте върху клепачите или устните. За да редуцирате бръчки, линии и гънки, разтегнете кожата със свободната си ръка.

СЛЕД УПОТРЕБА: След третиране кожата има нужда от допълнително подхранване и е по-податлива на продукти за грижа. За да се постигне оптимален ефект след третирането с ролер, се препоръчва да се използва dermaOXY Intensive Serum или Hydra Cream и да се завърши с Night Cream.Оставете кожата да почива поне няколко дни между всяко третиране. За да видите ефекта на дермаролера, е добра идея да направите снимка “преди и след” – например, една преди първата манипулация и снимка след 6 седмици редовна употреба.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: След употреба дермаролерът се почиства с топла течаща вода или дезинфекционна течност. Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от други.Може да се употребява 3-6 месеца.


Вид на продукта: Аксесоари
Предназначение: Ексфолира, Подсилва, Подхранва, Почиства

Използвай с:

DermaOxy
Wash Face
Измиващ гел

55.00 лв

Почистващи

Добави
DermaOxy
Exfoliating Scrub
Измиващ скраб

70.00 лв

Почистващи

Добави
DermaOxy
Eye Cream
Околоочен крем

110.00 лв

Околоочна грижа

Добави

Отзиви

Напиши отзив

Задай Въпрос

0 Отзива

(0) (0) (0) (0) (0)

Напиши отзив

Задай въпрос:

Напиши отзив

Задай Въпрос

Отзива (0)

Въпроси (0)

Няма добавени отзиви за този продукт.
Няма добавени въпроси за този продукт.

Моят акаунт

Вход или Регистрация

+359 879 333 240

support@eli.bg