• Дермаролер стерилен DermaOXY

Dermarolling dermaOXY
Дермаролер стерилен DermaOXY

100.00 лв. (+ безплатна доставка)
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 29-ти и 01-ти май.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За DermaOxy
Само един мъничък уред, а с такава голяма роля за красивата и здрава кожа!

DermalRollings от dermaOXY е дермаролер с 192 стерилизирани, хирургически микро стоманени игли с дължина 0.2 mm. Инструментът се използва за пробиване на микроскопични отвори в кожата.

Тази проста техника използва собствените лечебни способности на тялото и  защитен механизъм на кожата. Тялото го възприема като нараняване на кожата и по този начин автоматично се възстановява и увеличава производството на колаген на макс, за да поправи "щетата".

Лечението ще доведе до увеличаване на дебелината и еластичността на повърхността на кожата, заради силното производство на колаген, както и за намаляване на фините линии и бръчки.
192 стерилизирани, хирургически микро стоманени игли с дължина 0.2 mm;
ЛЕСНА & ЕФЕКТИВНА ДОМАШНА ГРИЖА
Третирането с дермаролер не води до резултати след първата процедура. Трябва да се използва редовно преди да даде ясни резултати. С постоянна употреба кожата ще се чувства по-гладка и по-здрава само след 2-3 седмици. Нужно е да свикнете с ролера. Третирането се извършва внимателно и без натиск. Движението и иглите трябва да си свършат работата. Тялото се грижи за останалото.Манипулацията е изключително лесна и може да се извърши за 5-10 минути.За домашна употреба дермаролерът може да се използва в комбинация с Intensive Serum. Прокарайте дерморолера през желаната зона като следвате инструкциите и тогава нанесете серум.Благодарение на многобройните микроперфорации, създадени от ролката, серумът ще проникне в кожата до 100 пъти по-добре.

ПРЕДИ УПОТРЕБА:
Почистете кожата от мръсотия и грим – като използвате почистващ препарат за лице или лек ексфолиант като dermaOXY Exfoliating Scrub Peeling.

ВАЖНО: Препоръчва се да се извършва вечер, тъй като кожата регенерира през нощта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Дермаролер може да се използва 2-3 пъти седмично или при необходимост. За постигане на оптимални резултати движете ролера нежно, с лек натиск върху кожата.
ВАЖНО: Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от другиТретирайте една област едновременно, например челото, после бузите и т.н. Движете ролера назад и напред веднъж и до максимум 6 пъти в една и съща област във всяка посока.Движете ролера във вертикални, хоризонтални и диагонални посоки в областта, както е показано в дясно -> Не забравяйте да повдигнете ролера, когато сменяте област / посока.Внимавайте да не натискате прекалено силно под очите и НЕ използвайте върху клепачите или устните. За да редуцирате бръчки, линии и гънки, разтегнете кожата със свободната си ръка.

СЛЕД УПОТРЕБА: След третиране кожата има нужда от допълнително подхранване и е по-податлива на продукти за грижа. За да се постигне оптимален ефект след третирането с ролер, се препоръчва да се използва dermaOXY Intensive Serum или Hydra Cream и да се завърши с Night Cream.Оставете кожата да почива поне няколко дни между всяко третиране. За да видите ефекта на дермаролера, е добра идея да направите снимка “преди и след” – например, една преди първата манипулация и снимка след 6 седмици редовна употреба.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: След употреба дермаролерът се почиства с топла течаща вода или дезинфекционна течност. Дермаролерът е персонален и не може да се споделя или ползва от други.Може да се употребява 3-6 месеца.

За DermaOxy

DermaOxy e иновативен бранд, който предлага кислородни терапии за лице и скалп. Марката предлага кислороден апарат и козметика, която се прилага в комбинация с него.Нашите терапии стимулират кожата със специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептидии др. и чист 95% кислород, като така водят до лифтинг ефект и изглаждане на бръчките и финните линии. Илюстрира се синергично въздействие между кислород и активни серумни субстанции.

Ревюта & Въпроси

Дермаролер стерилен DermaOXY, Dermarolling dermaOXY, DermaOxy

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате