• Фитоколор Шампоан за боядисана коса, 250 мл

Phytocolor Protecting Shampoo, 250 Ml
Фитоколор Шампоан за боядисана коса, 250 мл

25.00 лв.
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 22-ти и 24-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
За Phyto
Шампоан с желирана текстура и меден цвят, без сулфати с декатна пяна, който нежно почиства скалпа и косата, защитаваики цвета  от избледняване.Успокоява раздразнения по скалпа и създава усещане за комфорт.За мека коса и сияен цвят.

Съдържа над 60% растителни екстракти.Екстракт от храст тара и слънчогледови кълнове защитават цвета, екстракт от хибискус придава блясък.Нежни и естествени сърфактанти почистват косата и скалпа.

За Phyto

Phyto е пионер в грижата за косата с помощта на растителни екстракти в продължение на  повече от 50 години. Марката изполва едни от най-ефикасните активни съставки, съществуващи в света на растенията с цел да съхрани здравословния вид на косата и да разкрие естествената й красота.
Всеки продукт на PHYTO  е с формула, която внимателно подбира растителни екстракти, които работят в синергия и осигуряват максимални резултати чрез целенасочени отговори към нуждите на всеки тип коса.
Лаборатории PHYTOSOLBA  провеждат непрекъснати проучвания и работят в тясно сътрудничество с водещи учени, за да предложат иновативни грижи за коса с клинично доказани резултати.
Опаковките на PHYTO са създадени с грижа към околната среда (алуминиеви туби и флакони), които съхраняват ефективността на формулите поради съдържанието на високи нива на ботанически екстракти.
PHYTO предлага пълна гама от продукти за коса и скалп, разделени в ясно разграничени категории – кодирани по цвят, което улеснява избора на подходяща програма.

 

Ревюта & Въпроси

Фитоколор Шампоан за боядисана коса, 250 мл, Phytocolor Protecting Shampoo, 250 Ml, Phyto

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате