Коса

0
Не се намерени продукти. Опитайте пак с различни филтри.

Коса

Добре изглеждащата коса е нещото, което може да накара всеки човек да се усмихне. А ние, в екипа на eli.bg, обичаме да се усмихваме и да правим и Вас -нашите клиенти -щастливи. 

В категориятаГрижа за косата подбрахме продукти икозметика за коса, които да бъдатполезни за всяка дама, в зависимост от нейните изискванията. Знаем ,че много от нас се борим спърхот,мазни корени,косопад и изтъняване, а други се радват на прекалено буйната си икъдрава коса, която обаче се нуждае от продукти, които да я контролират, но без да я задушат. Знаем, че някои от нас се нуждаят от продукти, които да са щадящи къмбоядисана коса, а други искат да дадат нови сили наизтощената си коса. Знаем завсичките ви нужди. За това събрахме в каталога сипрофесионални марки за коса, доказали се на пазара -Salerm, Orofluido,Phyto, Kleral, Chi, John Frieda, Revlon, както ибио марките-Alkemilla и Arad cosmetics и ги разделихме в 5 подкатегории, за да можете бързо и лесно да стигнете донай-подходящия за вас продукт.


Боя за коса 

Категорията боя за коса обхваща не само продукти заобезцветяване на коса ипрофесионални бои за коси, но иоцветители,тонери и всякакъв видкоректори на цвета. Те могат да се използват както в салони, така и у дома. За поддръжката на платиненоруса коса, топлото кестеняво или смелото червено, а защо не и някой още по-щур цвят, нашите специалисти са насреща, за да ви консултират за най-подходящите продукти за вас. 


Шампоан

Всяка жена знае колко трудно и мъчително може да бъде намирането наперфектния шампоан за коса, който да върши работа и да не струва сума, която ни е срам да кажем на глас. Шампоаните в нашия онлайн магазин за козметика могат да бъдат разделени насухи шампоани, които ползваме без вода за бързо подобряване на вида на косата,шампоани за обем и подхранване,шампоани за мазна коса и лечения -шампоани против пърхот ишампоани против косопад и такива за грижа забелите коси


Стилизанти

Имате възможност да избирате междупяна за коса, спрей за коса, лак за коса с различна степен на фиксация,термичен спрей, който да я предпази при използването на топлина игелове. Изборът на продукт за стилизиране трябва да се води от сложността на прическата , гъстотата на косата и структурата на косъма. Строго индивидуални, тези продукти сегрижат за косата ви, докатозапазват еластичността и формата на вашия шедьовър. 


Терапии

Терапия за коса е общо наименование на всички допълнителни грижи за косата, които могат да се положат за по-добър външен вид и здравина на косъма. Това включваампули за растеж на косата,терапиис добре познатото ниарганово масло, терапии срещу растежа набели коси, интензивни шампоани против пърхот исеруми за възстановяване след боядисване или химическа обработка. Това е стъпката, която ще приближи увредената, изтощената ипроблемна коса още по-близо до това, за което мечтаете.  


Балсами и маски

След шампоаните, това са най-често използваните продукти, наричани втора стъпка, в грижата за косата.Балсамът е продукта, койтоподхранва и позволява по-лесно разресване и еластичност на косъма след всяко измиване, амаска за коса са тези продукти, които се използват през определено време и действат по-силно иподхранващо в дълбочината на косъма. Разбира се, те са съобразени с нуждите на всеки тип коса, както имамаска за суха коса, така имамаска за мазна коса,балсам за обем и още много други.