Сенки

0
Не се намерени продукти. Опитайте пак с различни филтри.

Не си мислете, че сенките на очи са на мода от няколко десетилетия насам. Те са извървели изключително дълъг и труден път, докато достигнат до дамските ви чанти.

Още от древността жените са използвали този козметичен продукт под една или друга форма. Те са били привърженици на това да рисуват върху клепачите си, използвайки различни материали, като са смятали, че по този начин изглеждат много по-женствено и привлекателно.

Смятали са още, че благодарение на грима, те прогонват злите сили и никога не ще бъдат настигнати от тях.

Обикновено са използвали сажди, за да украсят своите клепачи и в не малко от случаите са прибягвали до шафрана.

Години по-късно Макс Фактор е бил главният виновник на пазара да се появят първите сенки за очи, които да придадат още по-красива външност на нежните създания.

След появата на този козметичен продукт, актрисите са били онези, които първи са дръзнали да експериментират върху себе си.

След като всички са стигнали до заключението, че оцветените клепачи са нещо твърде красиво и изкусително, за да бъде забравено, то козметичният продукт е започнал да се продава и на хората в обществото.

Сенки за очи – форми и текстури, спиращи дъха

Ние от Eli.bg вярваме, че стремежът на всяка една жена е да изглежда добре, независимо дали й се налага да прекара деня си на работното място, на среща с любимия, на разходка в парка или стойки пред телевизора у дома.

Произхождайки от това общоприето твърдение, решихме да създадем категория, в която сме поместили значително много на брой сенки за очи, които да допринесат за това да изглеждате още по-бляскави и с магнетичен поглед.

Благодарение на този продукт, вие имате възможността да превърнете очите в оптически по-големи или по-малки, според това каква форма ви допада на вас самите, а и каква подхожда повече на формата на лицето ви.

Всеки професионален гримьор ще се съгласи с това, че палитрата и четката са неговите магически пръчици, благодарение на които успява да преобрази хората и да ги накара да обикнат образа в огледалото, който виждат.

Какво ви предлагаме ние от Eli.bg

Днес на пазара съществуват крайно разнообразни видове, имащи за цел да угодят на ефектния външен вид.

Ето защо немалка част от дамите изпитват затруднение при откриването на точния за тях продукт.

Ние от Eli.bg не просто сме в състояние да ви осигурим богато разнообразие от най-различни продукти, но също така да ви съдействаме, докато избирате съвършеното за вас козметично средство.

Консултантите ни са в готовност да ви напътстват, така че за отрицателно време да достигнете до мечтаната от вас палитра.