Спирали

0
Не се намерени продукти. Опитайте пак с различни филтри.

Ако сте в търсене на онзи изящен и драматичен поглед, който да говори вместо вас, значи сте попаднали на правилното място.

Ние от Eli.bg осигуряваме на своите потребители неограничен достъп до всевъзможни спирали за очи, които ще ви накарат да се влюбите в образа в огледалото още след първото нанасяне.

Нямаме никакви съмнения за качеството на козметичните предложения, тъй като всяко от тях е дело на световен бранд, доказал се многократно през годините.

Знаем, че умните дами, които винаги са се стремели към това да бъдат едновременно прагматични и неустоими, ще направят правилния избор.

Как да открием идеалната спирала за очи

Това е един от най-често задаваните въпроси, от страна на дамите. Изключително сложно е да попаднете на идеалния продукт, имайки се предвид, че на пазара разнообразието е до толкова богато, че човек често пъти се чувства изгубен като малко дете на панаир.

За да ви улесним максимално, ще споделим с вас няколко основни критерия, по които да се ръководите.

Първият въпрос, който се изисква от вас да си зададете, е свързан с това дали сте в търсене на водоустойчива или измиваща се спирала.

Дори и да ви изглежда достатъчно ясно, свързвайки имената с предназначението и свойствата на продуктите, това не е така.

Има много какво да се каже за всеки от тях, отделно от метеорологичните условия, на които издържат.

Какво трябва да знаем за различните видове спирали за очи

Важно е да знаете, че спиралите, които са лесни за отмиване, биват изработвани с по-високо съдържание на вода.

Именно това позволява на потребителите с няколко шепи вода да премахнат черния пигмент от миглите си. Обикновено са повече предпочитани, тъй като се оказват щадящи.

Не е нужно да използвате специален отмиващ продукт, тъй като единствено с помощта на прозрачната течност можете да я премахнете.

Тя обаче си има свой недостатък, изразяващ се в това, че не може да изсъхне напълно и често пъти е склонна да оставя черни следи около окото и най-вече долния клепач.

Със сигурност не е най-приятното нещо, което може да ви се случи и ще се наложи през определен интервал от време да вадите джобното си огледалце и да се привеждате във вид.

При водоустойчивите спирали за очи не съществува такъв риск, тъй като при направата им не участва толкова голямо количество вода. Ето защо те са устойчиви на сълзи, дъжд, вода.

Когато избирате правилната за вас спирала, отдайте нужно внимание на самите четки. Търсете форма на четката, с която да ви бъде удобно да боравите.

Придържайте се към това коя четка с какво предназначение е. Ние от Eli.bg ви пожелаваме приятно пазаруване и постигането на желания магнетичен поглед!