• Подхранващ серум за коса

PRO YOU SHINE
Подхранващ серум за коса

26.99 лв.
В наличност
Поръчай сега и получи този продукт между 28-ти и 30-ти септември.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
За Revlon
Гланц серум против начупване на косата. Revlon Professional Pro You Shine е серум за суха и увредена коса. Тя е специално разработена, за да направи вашата коса перфектно подхранвана и естествено блестяща. Подготовката улеснява прическата. Обогатена е с арамиди, които  изглаждат косата от корен до край. Ако косата ви е повредена, използвайте професионална ремонтна серия Revlon Professional Repair Series. Косата ви ще бъде отново здрава и вашата прическа ще бъде перфектна.

За Revlon

Revlon Professional има над 30 годишна история и днес е част от конгломерата Revlon Professional Brands, в който влиза и The Colomer Group с марки като CND, Orofluido, American Crew, UniqOne и др.

От 2014 г. Revlon Professional представя своя нов облик в България.  

Продуктите на Revlon Professional се отличават с патентовани формули, в които са използвани най-новите и съвременни технологии - като нанотехнологиите, системата Hydra Capture и формулата KeraReverse.

Марката води началото си от козметичната индустрия и до днес всичките й предложения са създадени с изключително внимание и грижа за косата. Козметичната консистенция на продуктите ги прави щадящи за кожата и гарантира качеството им.

Ревюта & Въпроси

Подхранващ серум за коса, PRO YOU SHINE, Revlon

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Може също да харесате