• Стимулиращ шампоан с хиалурон

Shampoo DermaOXY
Стимулиращ шампоан с хиалурон

57.00 лв.
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 29-ти и 01-ти май.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Съдържание
Начин на Употреба
За DermaOxy
Подхранващият шампоан ще се погрижи за слабата и крехка коса. Благодарение на внимателно подбраните натурални съставки, косата става силна, гъвкава и пълна с блясък. Шампоанът Dermaoxy е обогатен с комплекс от пептиди и аминокиселини, които увеличават клетъчната оксигенация. Заедно с комплекса против стареене, той осигурява регенерация на клетките, повишава здравината на косъма и придава естествен блясък. Подходящ е и за боядисани коси. Шампоанът не съдържа силикон.
– Хиалуронова киселина
– Пептиден комплекс
– Хидролизиран соев протеин
– Алое вера (Aloe Barbadensis Leaf)
Изсипете еквивалента на една супена лъжица. Може да се използва ежедневно, не съдържа силикон и оставя косата чиста и лъскава, без утежняване. dermaOXY Shampoo е особено подходящ за сух и люспест скалп.

За DermaOxy

DermaOxy e иновативен бранд, който предлага кислородни терапии за лице и скалп. Марката предлага кислороден апарат и козметика, която се прилага в комбинация с него.Нашите терапии стимулират кожата със специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептидии др. и чист 95% кислород, като така водят до лифтинг ефект и изглаждане на бръчките и финните линии. Илюстрира се синергично въздействие между кислород и активни серумни субстанции.

Ревюта & Въпроси

Стимулиращ шампоан с хиалурон, Shampoo DermaOXY, DermaOxy

0 от 5 звезди / 0 ревюта
0 въпроса / 0 отговора
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Рейтинг
Качество на продукта
Стойност на продукта
Няма добавени отзиви за този продукт.

Изполозвай с

Може също да харесате