Тяло

0
Не се намерени продукти. Опитайте пак с различни филтри.

Тяло

Женското тяло и особено женската кожа преминават през много промени дори ежемесечно, за това жените се нуждаем от специални продукти, които да могат да запазят кожата на тялото ни хидратирана, еластична и да се преборят с най-честите проблеми, пред които се изправяме, а именно целулит и стрии. Без да отстъпва по важност, грижата за кожата също включва и предпазването и от вредните и силни UVA и UVB лъчи на слънцето със слънцезащитен крем или слънцезащитно олио. Лосиони за тяло с кокосово масло, кремове за хидратация с какао, продукти за отслабване и стягащ лосион за тяло, както и ексфолианти, с които да премахнете мъртвите клетки от кожата на тялото си, са малка част от продуктите подбрани с грижа за вас. 


Грижа за крака

Краката и ханша са областите в тялото на жената, които най-често страдат от деформации като портокалова кожа - целулит, разширени вени и неприятните стрии

Всяка дама се е сблъсквала с един или повече от тези проблеми в определен момент от живота си.Събрахме съвкупност от кремове против стрии, антицелулитни кремове и чайове, с които да успокоим подутите крака и да предотвратите появата на разширени вени. Не се притеснявайте, има решение, за да станете още по-уверени в своята красота.


Грижа за ръце

Кожата на ръцете ни и ноктите биват подлагани ежедневно на стрес, особено когато решим да чистим банята без ръкавици. Ежедневното миене, излагането на студено време влияят негативно върху здравия вид на кожата и ноктите, за това не пропускайте грижата за тази така деликатна част от нас - ръцете и хидратиращия крем за ръце.


Продукти за баня

В тази категория нашият екип подбра козметика за тяло като почистващи душ-гелове и сапуни с ексфолиращо действие и соли за вана за релаксация, за вашата свежест, комфорт и нужди. 


Интимни продукти

Грижата за интимната хигиена е важна стъпка в посока на нашето здраве и свежест. Избирайки между антибактериални лосиони или почистващи гелове и пяна вие ще намерите най-подходящия и правилен продукт за себе си.