Деца

Разгледай подкатегория:

13 ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТА

Деца 

Нека се погрижим и за най-малките членове на нашето семейство. Тук в Eli.bg можете да намерите специално подбрана натурална детска козметика, съобразена с нуждите на всички малчугани.

Нашият екип разбира, че изборът на подходящ продукт за деликатната детска и бебешка коса и кожа може да бъде истинско предизвикателство пред Вас родителите.

За това подбрахме гама от бебешка козметика и детска козметика, които съчетахме в тази категория, за да превърнем грижата в удоволствие.

 

Почистващи

Избирайте между деликатни душ-гелове, шампоани и сапуни за почистване на нежната бебешка кожа и коса. Спряхме се на био марката- Alkemilla и специализираната детска марка - Little Green и техните продукти шампоан за деца и бебета, душ-гел и шампоан в едно за деца и душ-гел и шампоан в едно за бебета. За нуждите дори на най-малките!


Хидратация

Бебешката кожа е изключително деликатна и податлива на раздразнения, за това продуктите, които нанасяме за нейната грижа и хидратация, трябва задължително бъдат специализирани и насочени към нуждите й. Лосион за бебешка кожа, балсам за бебешка кожа или най-често избираното - олио за бебешка кожа, балсами срещу раздразнения и слънцезащитни млека и кремове за по-големите деца, всичко това ще намерите в категорията “Хидратация” - специално създадена с мисъл за детската кожа. 

 

Лечения

Детската и бебешка кожа са податлива на алергии и раздразнения, особено в много студените или много горещите дни. Подбрахме продукти, с грижа за деликатната детска кожа, които не само да лекуват, но и да предотвратяват повторната поява на тези раздразнение. В категорията включихме и специални продукти за борба с въшките при децата, за да не се налага да се чудите какво да вземете и дали те ще се появят пак. Шампоан против въшки, балсам и спрей са лесното решение за поддържане на красива детска коса, но с медицинско приложение. Избирайте от продуктите в сайта, без да се притеснявате, дали това е най-подходящото за вашето дете. Нашият екип се погрижи всеки продукт в тази категория да е най-доброто и безвредно решение за вашите малки съкровища.