• Коригиращ гел срещу упорит целулит

Коригиращ гел срещу упорит целулит, Soin Expert Zones Rebelles, Thalgo

68.21 лв. (+ безплатна доставка)
Изчерпан
Поръчай сега и получи този продукт между 16-ти юли и 18-ти юли.

Безплатна доставка
Направете поръчка над 60лв. и доставката е от нас.
Оригинален Продукт
Ние предлагаме 100% оригинални продукти.
Описание
Начин на Употреба
За Thalgo
Гел, подгодящ за всеки, който иска да се отърве от портокаловата кожа. Продуктът е базиран на високо ефективни научни иновации, спомагащи за коригиране на външния вид на упоритият целулит, като работи като "прекъсвач" в сигналните пътища, които контролират съхранението на адипоцитите.
Нанася се сутрин и/или вечер в зоните с упорит целулит.

За Thalgo

Thalgo е съставен от гръцката дума за морето (на гръцки:. thalasso) и френската дума за водорасли (FR:. Algues) заедно.

В продължение на 50 години THALGO се специализира в изследването на активната морска козметика. В тясно сътрудничество с професори и дерматолози, лабораториите на THALGO разработват ежедневно все по-ефикасни продукти в съответствие с най-стриктните изисквания за качество. Мощни съставки от дълбините на морето с революционни регенериращи, овлажняващи и ободряващи свойства, формират основата за уникални продукти и лечения.

Kонцепциите за медицинскa козметика на THALGO, базирани на екстракти от морски водорасли са напълно автентични за хората и тялото, защото човешкия кръвен серум е почти идентичен с този на морската вода в минералния й баланс. Това позволява на THALGO да предлага индивидуални решения за най-различните видове кожа. Насочени към индивидуалните нужди, те вдъхновяват видими и устойчиви резултати след само няколко приложения.

Ревюта & Въпроси

Коригиращ гел срещу упорит целулит, Soin Expert Zones Rebelles, Thalgo

0 от 5 звезди / 0 ревюта
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Няма добавени отзиви за този продукт.